Во игра за менаџмент цвеќарницата

Да остане во живот оваа продавница, ќе мора да се продаде како многу пакети што е можно повеќе.
Предупредување: Некои клиенти ќе ве контактираме преку интернет, па не заборавајте да ги проверите вашите пораки редовно.

Во-игра-за-менаџмент-цвеќарницата
68% сакам оваа игра
Сите игри