Menaxhimi Hotel

Ndërtuar dhe menaxhuar hotelin tuaj. Kryen një pritësi, kamerierë, Shërbimi Maids ... Qëllimi është për të bërë më fitimprurëse të jetë e mundur.

Menaxhimi-hotel
79% love këtë lojë
Të gjitha lojrat