Menaxhimi lojë në një armë Factory 2

Prodhimin e armëve dhe i shesin.
Qëllimi është për të bërë para më të mundshme, për të arritur këtë ju mund të përdorin mjete të ndryshme të tilla si reklamat.

Menaxhimi-loje-ne-nje-arme-factory-2
76% love këtë lojë
Të gjitha lojrat